Studieaanbod

Eerste graad

Ga je naar het eerste studiejaar? Dan heb je keuzetussen de A-stroom of B-stroom. Hieronder leggen we je het verschil tussen beide opties uit.
Ga je naar het tweede studiejaar? In het tweedestudiejaar kom je nog een stuk dichter bij je interesses. Je mag nu tussen verschillende opleidingen binnen jouw stroom kiezen.

A-stroom

In de A-stroom start je met een brede basis van theoretische en technische vakken, zodat je zelf ontdekt waar je interesses liggen. Op die manier kan je in het tweede studiejaar makkelijker een richting kiezen waar je je verder in wilt verdiepen.

Tweede jaar

B-stroom

Ben je meer te vinden voor een praktische aanpak met veel persoonlijke ondersteuning? Dan is de B-stroom helemaal iets voor jou. Het eerste jaar proef je op eigen tempo van uiteenlopende vakken. Zo ben je nadien uitstekend voorbereid op 1A of kan je kiezen voor een specialisatierichting in 2B.

Eerste jaar

Tweede jaar

Benieuwd naar onze andere opleidingen? 

Bij Arcadia zetten we bewust in op een gevarieerd studieaanbod. Neem dus zeker een kijkje naar onze andere opleidingen. Er valt nog heel wat te ontdekken!