• by: DIABLOG
  • March 18th, 2018
  • Category: Tremp; Uitwisseling
Op stap met onze bezoekers uit Tremp

Dinsdag gingen we met de trein naar Brugge. Ondanks het sombere weer, genoten de leerlingen van het gezellige historische stadje. Na een korte rondleiding van de heer Persy konden ze op eigen tempo verder flaneren in de pittoreske straatjes.

Woensdag bezochten de leerlingen Breendonk. Ze waren één en al oor voor de gids die de lugubere taferelen zo realistisch mogelijk overbracht. Enkele weetjes en voor sommigen een krop in de keel later, vertrokken we met de bus terug richting Aarschot.

Donderdag kregen ze een rondleiding achter de schermen van Planckendael. Na een bezoekje aan de hele dierentuin, gingen ze met de bus naar Haacht. Hier kregen ze uitleg over de brouwerij en mochten ze als afsluiter proeven van een vers getapt biertje.

Vrijdag trokken ze naar de hoofdstad waar ze eerst halt hielden bij het Atomium. In groepjes gingen ze op verkenning door het historische centrum van Brussel. Aan de hand van een vragenlijst liepen ze langs enkele typische bezienswaardigheden en kregen ze wat extra informatie rond de hoofdstad van Europa.      
                                           
’s Avonds was het al tijd om de leerrijke week af te sluiten met een Farewell Dinner. Na een aantal mooie speeches van de leerkrachten en de leerlingen kon iedereen genieten van het lekkere eten en enkele spannende of grappige verhalen aan tafel

Meer foto's op onze Facebookpagina.
Adres
Damiaaninstituut vzw
Pastoor Dergentlaan 220
3200 AARSCHOT

Tel. +32 16 56 70 59
info@damiaaninstituut.be
DIA
  • Sterk in technologie
  • Slim in wetenschap
  • Ondernemend in economie